Humorkalaset på Dalhalla blev en storslagen succé sommaren 2019, sådan succé att man nu 2020 växlar upp och adderar så att det blir totalt tre stycken av Sveriges absolut vackraste och natursköna venues, som får ta del av detta humorspektakel. Sofiero Slott, Naturscen Skuleberget och såklart en favorit i repris – Dalhalla!

Humorkalasets uppställning denna gång är minst lika stjärnspäckad som senast – med flera generationers
komikerfavoriter. Det kommer att bjudas på en storslagen standupkväll med unika inslag. Kvällen kommer att ledas av
konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.

Fler stora namn tillkommer!!

OBS! Se nedan för medverkande komiker på just din ort!

TURNÉPLAN

26 Juni 2020 SOFIERO SLOTT, HELSINGBORG

MEDVERKANDE KOMIKER:
Petra Mede, Johanna Nordström, David Batra, Nour El-Refai, Babben Larsson, Karsten Torebjer,
Filip Dikmen, Thomas Järvheden, Özz Nûjen, Måns Möller, Marika Carlsson, Robin Paulsson

27 Juni 2020 DALHALLA, RÄTTVIK

MEDVERKANDE KOMIKER:
Petra Mede, Johanna Nordström, David Batra, Nour El-refai, Babben Larsson, Filip Dikmen, Thomas Järvheden,
Karsten Torebjer, Özz Nûjen, Måns Möller, Johanna Wagrell, Messiah Hallberg, Hampus Hedström

28 Juni 2020 NATURSCEN SKULEBERGET, HÖGA KUSTEN

MEDVERKANDE KOMIKER:
Petra Mede, Johanna Nordström, David Batra, Nour El-Refai, Babben Larsson, Karsten Torebjer,
Thomas Järvheden, Özz Nûjen, Måns Möller, Ann Westin, Hasse Brontén, Therese Sandin

OBS!
Köp endast era biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna enl. ovan länkar.
Det är det enda sättet att garantera att biljetten som köps är äkta samt att den säljs till rätt pris.
Vid köp via andrahandsförsäljare kan vi som arrangör varken garantera biljettens äkthet eller att den inte säljs till överpris eller i flera exemplar.

ÅRETS KOMIKER

“— När humorkalaset var på Dalhalla i somras var det första gången någonsin det gjordes standup på Dalhalla. Jag missade den möjligheten – men får nu vara med när det för första gången sker på Sofiero och Skuleberget. Det är kul att få vara med när svensk ståupphumor letar sig ut från små källare och nu fyller stora utescener med tusental i publiken.”
David Batra
“— Exhibitionisten i mig är glad att få vara tillbaka på livescenen och leda tre stjärnspäckade kvällar. Att göra det tillsammans med Johanna Nordström känns naturligt – what can I say, she is me, but younger.”
Petra Mede

PETRA MEDE

PETRA MEDE

Petra är en populär komiker och programledare. Hon har lett både Melodifestivalen och Guldbaggegalan samt medverkat som skådespelare i den folkkära tv-serien Bonusfamiljen.

DAVID BATRA

DAVID BATRA

David är en av landets populärare komiker. Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom. Han är ständigt aktuellt både live och på TV.

NOUR EL RAFAI

NOUR EL RAFAI

Nour är en mångsidig komiker och är ständigt aktuell både live och på TV. I vår kan ni se henne i teaterföreställningen Störst av allt på Rival.

BABBEN LARSSON

BABBEN LARSSON

Babben är en folkkär komiker och programledare. I vår leder hon 4:e säsongen av Bäst i test i SVT.

JOHANNA NORDSTRÖM

JOHANNA NORDSTRÖM

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler. Med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonto på Instagram gör hon succé med sina sketcher. Efter flera års erfarenhet av radio och att stå framför kamera nu tar hon även klivet ut på livescenen.

FILIP DIKMEN

FILIP DIKMEN

Filip Dikmen är sociala medier-geniet som nu även börjar ta musikscenen med storm. Med sin populära karaktär Suleyman har han bland annat haft den hyllade serien ”Suleyman söker svar” på SVT och är nu aktuell med låten ”Soga min fack” som har närmare 2 miljoner visningar på Youtube. På Humorkalaset ser du honom framföra låten live på scen för första gången någonsin.

KARSTEN TOREBJER

KARSTEN TOREBJER

Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?” Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans..

THOMAS JÄRVHEDEN

THOMAS JÄRVHEDEN

Thomas är både standupkomiker och musik. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

ÖZZ NÛJEN

ÖZZ NÛJEN

Få personer har ett lika imponerande CV som Özz. Aktuell med turné med Världens Historia och med Absolut Svensk på Uppsala Stadsteater

MÅNS MÖLLER

MÅNS MÖLLER

Måns är en finurlig komiker. Han är en av landets absolut bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

HAMPUS HEDSTRÖM

HAMPUS HEDSTRÖM

Hampus är en mångfacetterad underhållare. Idag driver han en av Sveriges största humorkanaler på Youtube och är flitigt anlitad som programledare. Tillsammans med Keyyo driver han dessutom den populära podcasten ”Frågar åt en kompis”.

MARIKA CARLSSON

MARIKA CARLSSON

Marika är en av landets med aktuella komiker. Med en unik fingertoppskänsla och charm ser vi henne i alla möjliga sammanhang både live och på TV. Flera gånger har hon korats till ”Årets kvinnliga komiker” och hon har medverkat i ett flertal olika humorprogram så som Parlamentet, RAW och Bäst i test.

ROBIN PAULSSON

ROBIN PAULSSON

Robin är en av Sveriges absolut bästa programledare. Denna charmiga skåning är älskad av publiken både som sig själv och som den exeptionella zlatanimitatör han är.

JOHANNA WAGRELL

JOHANNA WAGRELL

Johanna Wagrell drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen och sedan dess har det bara gått uppåt. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn.

THERESE SANDIN

THERESE SANDIN

Therese är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener.

HASSE BRONTÉN

HASSE BRONTÉN

Hasse personifierar uttrycket ”spritter av glädje”. Hasse är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom. Aktuell med sin populära podcast Snutsnack.

ANN WESTIN

ANN WESTIN

Ann är en landets roligare komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

MESSIAH HALLBERG

MESSIAH HALLBERG

Messiah är en populär komiker, programledare och skådespelare. Just nu är han ute på turné med sin bejublade soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap"

FÖR FRÅGOR KONTAKTA

©2020 ROA STOCKHOLM AB | WEBPROD: BLOMILL