Efter framgången på Dalhalla – Humorkalaset Christmas åker ut på julturné

Humorkalaset Christmas innehåller akter med de stora humornamnen Johan Glans, Marika Carlsson, Karsten Torebjer och Johanna Wagrell. På sex platser runt om i Sverige , från Malmö i söder till Umeå i norr, kommer de att erbjuda en standupshow fullpackad med skratt i vintermörkret.

KÖP BILJETTER

Köp dina biljetter endast här eller via ticketmaster.se

DATUMARENAINFOBILJETTINFO
26 NovGävle, Gävle Konserthus

27 NovUmeå, Idunteatern

3 DecStockholm, Intiman

4 DecBorås, Borås kongress

5 Dec 18:30Helsingborg, Tivoli

5 Dec 21:30Helsingborg, Tivoli

6 DecMalmö, Slagthuset

ÅRETS KOMIKER

JOHAN GLANS

JOHAN GLANS

Johan Glans är en av landets mest folkkära och rutinerade komiker. Du har sett honom i flera humor- och satirprogram som till exempel ”Parlamentet”, ”Släng dig i brunnen” och ”Extra! Extra!”. Våren 2018 avslutar Johan sin hyllade världsturné ”World tour of the world”.

MARIKA CARLSSON

MARIKA CARLSSON

Marika är en av landets med aktuella komiker. Med en unik fingertoppskänsla och charm ser vi henne i alla möjliga sammanhang både live och på TV. Flera gånger har hon korats till ”Årets kvinnliga komiker” och hon har medverkat i ett flertal olika humorprogram så som Parlamentet, RAW och Bäst i test.

JOHANNA WAGRELL

JOHANNA WAGRELL

Johanna Wagrell drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen och sedan dess har det bara gått uppåt. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn.

KARSTEN TOREBJER

KARSTEN TOREBJER

Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?” Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans.

KONTAKT

Josefin Nygren, ROA
josefin@roa.se
www.roa.se

PRESSKONTAKT

Vilhelm Hanzén
vilhelm@gulpr.se

©2019 ROA STOCKHOLM AB | WEBPROD: BLOMILL